dinsdag, april 03, 2007

Het geeft een goed gevoel wanneer u iets kosteloos ontvangt.

Viraal marketing verspreidt vrij materiaal, dit vrije materiaal zal op zijn beurt weer aan andere mensen worden doorgegeven. Welke betere reclame kunt u zich voorstellen die op een dergelijke eenvoudige manier wordt verwezenlijkt?

Het proces is eigenlijk zeer eenvoudig. Alles wat u moet doen is vrij materiaal downloaden en dan aan uw bezoekers weggeven. Er zijn talrijke plaatsen waar u freebie kunt downloaden. Bijvoorbeeld, kunt u uw bezoekers gratis e-boeken en free software aan bieden.

De software zou een wezenlijke hoeveelheid geld kunnen kosten om te ontwikkelen, maar uiteindelijk is het een éénmalige prijs voor een fatsoenlijke stroom van bezoekers. Dit is slechts één idee van velen. U zult ondervinden dat de opties eindeloos zijn. Zoek iets waar uw bezoekers gek van zij en biedt het op een bordje aan!

Gratis Web hosting is een andere vorm van viraal marketing. U kunt dit kosteloos verstrekken op uw server om kleine ondernemingen een start te bieden. In ruil daarvoor, plaatst u een banneradvertentie aan de bovenkant van elke gratis website.

Dit zal het aantal bezoekers aan uw website verhogen en is een efficiënt middel om met weinig uitgave te adverteren.

Virale Marketing is per definitie om het even welke vorm van reclame en/of marketing die als een virus wordt"verspreid" zonder dat u er telkens opnieuw een actie voor moet ondernemen.

Voor meer over dit onderwerp en nuttige tips volg dan onderstaande link

Anders Promoten ... is een stap verder gaan